fbpx

Werken in Nederland: Orderpickers Gezocht!

Voor verschillende opdrachtgevers in Nederland zijn wij regelmatig op zoek naar orderpickers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig klaarmaken van orders.
Wil jij werken, maar je weet niet waar je moet starten?

Pollux helpt je verder!

Wie zijn wij?

Pollux is een snelgroeiende, internationale organisatie die zich richt op de inzet van gemotiveerd personeel op de internationale arbeidsmarkt. Voor jou als flexibele arbeidskracht betekent dit dat je gaat werken voor een van onze opdrachtgevers. Dit kan voor lange periode zijn, maar ook van korte duur. Werken via Pollux geeft je veel zekerheid:

  • We bieden verschillende trainingen aan om jezelf te ontwikkelen
  • We zijn transparant, wat betekent dat je altijd al jouw persoonlijke documenten kunt inzien op moment dat jij het nodig hebt.

Functie: Orderpicker

De werkzaamheden die je gaat uitvoeren als orderpicker, zien er als volgt uit:

  • Samenstellen en verzendklaar maken van orders
  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de producten
  • Assisteren bij het ontvangen en opslaan van goederen

Functie eisen

Als orderpicker ben je nauwkeurig en geconcentreerd bezig met het uitvoeren van de werkzaamheden. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal (Nederlands is een pré). Je werkt met een scanner en moet dus Engels of Nederlands kunnen lezen. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Je hebt een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit. Ploegendiensten en overwerk zijn geen probleem voor je.

Wat bieden we jou?

Pollux zorgt goed voor de uitzendkrachten. Wij regelen voor jou:

  • Een passende baan
  • Een uurloon van €9,20 als je ouder bent dan 22 jaar*
  • Huisvesting, indien nodig
  • Transport naar werk en terug, indien nodig
  • Contact met onze medewerkers op locatie

Interesse?

Heb je interesse om in Nederland te werken als orderpicker? Registreer je via het formulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen, zodat jij snel kunt beginnen.

* Het uurloon is afhankelijk van de opdrachtgever waar je gaat werken, je leeftijd en werkervaring. Dit is slechts een indicatie.

Registratie Orderpicker

Ben je geïnteresseerd onze vacature en wil je meer weten? Registreer jezelf door onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met je op!

Registreer je bij Pollux BV

Pollux gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

reCAPTCHA is required.