Werk in Venlo: Orderpickers gezocht!

“Een fantastische baan bij een internationale verkoper!”

Wat ga je doen?

Jij komt het team versterken als orderpicker in een groot magazijn in Venlo. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het afhandelen van alle bestellingen en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op alle producten. Daarnaast moet je helpen bij het ontvangen en opslaan van alle binnenkomende goederen. In deze werkomgeving kun je doorgroeien tot een vaste waarde voor zowel ons als de opdrachtgever.

Jij maakt het verschil binnen Pollux. Wij hebben namelijk jouw hulp direct nodig!

Wat bieden wij?

  • Een leuke, afwisselende baan als orderpicker voor fulltime (40 uur per week)
  • Een uurloon van €9,44*
  • Een flexibele planning
  • Ervaring opdoen bij een van onze topopdrachtgevers
  • Uitzicht op een vast contract

Wie ben jij?

Jij bent nauwkeurig in het uitvoeren van de werkzaamheden. Je kan overweg met een handterminal en je kunt eenvoudig schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Je beheerst de Engelse taal en kunt makkelijk contacten leggen met jouw collega’s. Je bent flexibel voor de planning en je vindt het niet erg om in ploegen te werken.

* Het uurloon is afhankelijk van de opdrachtgever waar je gaat werken, je leeftijd en werkervaring. Dit is slechts een indicatie.

Wie zijn wij?

Pollux is een uitzendbureau dat zich focust op het inzetten van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel op de internationale arbeidsmarkt. Voor jou als uitzendkracht betekent dat je aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers. Dit kan voor langere periode zijn, maar ook voor korte periode. Werken bij Pollux geeft jou veel zekerheid:

  • Wij maken wekelijks het salaris over.
  • Wij nemen je zorgen volledig weg door het aanbieden van huisvesting en transport indien mogelijk.
  • Wij zijn transparant, wat betekent dat u te allen tijde informatie over uw werk, salaris en uw persoonlijke gegevens digitaal kunt inzien.

De opdrachtgever

De opdrachtgever biedt de consumenten en bedrijven goederen en producten voor in en rondom het huis. De online verkoper is een wereldwijde leverancier voor zowel de consument als bedrijven.

Registratie Orderpicker

Ben je geïnteresseerd onze vacature en wil je meer weten? Registreer jezelf door onderstaande formulier in te vullen. Wij streven er naar om binnen één werkdag contact met je op te nemen!

Registreer je bij Pollux BV

Pollux gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

reCAPTCHA is required.

Procedure