Werknemer – Op zoek naar werk?

Bent u op zoek naar werk? Wij helpen u graag bij het vinden van de baan die het beste bij u past. Solliciteer op één van onze openstaande vacatures. U kunt zich ook geheel vrijblijvend inschrijven via het online inschrijfformulier en wij gaan voor u op zoek naar de baan die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Werken via Pollux

Wat gebeurt er als u voor een uitzendbureau gaat werken? Waar moet u rekening mee houden? Hoe ziet de procedure eruit? Op al deze vragen geven wij direct antwoord.

Lees verder

Huisvesting

Wist u dat het ook mogelijk is om huisvesting te regelen via Pollux? Bekijk wat het voor u inhoudt als u via ons uw woonruimte regelt.

lees verder

Vervoer

Geen eigen vervoer? Dat is geen probleem! Pollux heeft een uitgebreid wagenpark en diverse chauffeurs die u graag op de plaats van bestemming brengen.

lees verder

Opleidingen

Wij vinden training en ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk, vandaar dat wij diverse opleidingen aanbieden. Meer weten?

lees verder

Inloggen portaal

Bent u al aan het werk via Pollux? Download dan uw loonstrook, jaaropgave en bekijk en wijzig uw gegevens. Log in via ons werknemersportaal of vraag nieuwe gegevens aan.

lees verder

Veelgestelde vragen

Zijn er zaken nog steeds niet helemaal duidelijk voor u? Bekijk onze veelgestelde vragen en bekijk of uw vraag er tussen staat.

lees verder