Werkgever

Zoekt u een bekwame arbeidsbemiddelaar voor de inzet van gemotiveerd personeel voor uw bedrijf? Dan is Pollux dé deskundige partner die u zoekt. Met onze hoge leveringsbetrouwbaarheid leveren wij de juiste mensen op ieder gewenst moment. Of het nu gaat om ad hoc aanvragen of extra hulp tijdens een project, drukke periode of voor een langere tijd. Pollux biedt de gewenste oplossing voor al uw personele vraagstukken.

Middels een uitgebreide werving- en selectieprocedure en onze jarenlange ervaring in verschillende branches beschikken wij over een grote pool aan gemotiveerd en gekwalificeerd personeel, veelal van Poolse afkomst. Wanneer u op korte termijn een groep arbeidskrachten zoekt, is Pollux in staat om deze groep te leveren. Dat is onze kracht! Uiteraard denken wij ook graag mee over uw personeelsbehoefte op de langere termijn.

Ook benadrukken wij graag dat het naleven van wet- en regelgeving ervoor zorgt dat de kwaliteit van onze bedrijfsvoering uitermate hoog is. Voor ons ligt het dan ook voor de hand alle certificeringen op orde te hebben, wat resulteert in een betrouwbare partner voor uw organisatie.

Zakelijke diensten

Pollux biedt diverse diensten aan, waarbij we uw risico verlagen en een hoop extra werk uit handen nemen. Zo flexibel als u zelf wenst en 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Lees verder

Op zoek naar personeel?

Bent u op zoek naar personeel en wilt u flexkrachten inzetten op de momenten dat u ze nodig heeft? Neem contact op met één van onze gekwalificeerde accountmanagers en laat u informeren over de mogelijkheden. Wij gaan graag met u in gesprek.

Lees verder

Branches

Pollux slaat een brug tussen bedrijven die capaciteit nodig hebben en uitzendkrachten die de beschikbare werkzaamheden graag en vakbekwaam uitvoeren. Onze medewerkers voldoen aan strenge eisen wat betreft opleiding, ervaring en taalvaardigheid. Deze kwalificaties bepalen o.a. in welke branches ze komen te werken.

Lees verder

Inloggen klantenportaal

Op- en/of afschalen van personeel, gegevens van uitzendkrachten inzien, uren accorderen. Binnen een paar klikken heeft u alles geregeld. Log in op ons klantenportaal en regel al uw zaken eenvoudig, juist en snel.

Lees verder