Vervoer

Pollux heeft een uitgebreid wagenpark, variërend in grootte van 4- tot 9-persoonsauto’s. De auto’s zijn allen uitgerust met een Track en Trace systeem om de medewerkers te helpen tijdig en veilig op de juiste locatie te laten arriveren. Tevens maken wij gebruik van touringcars om een snelle op- en afschakeling te kunnen garanderen.

Een bijkomend voordeel van dit uitgebreide wagenpark is een stukje flexibiliteit. Pollux is in staat snel te schakelen wanneer u klaar bent met werken of als u om welke reden dan ook eerder stopt met werken dan vooraf gepland was. Zo kunnen we de wachttijd voor de uitzendkracht(en) reduceren.

Woont u dichtbij de werkplek, dan heeft u ook de mogelijkheid gebruik te maken van één van onze bedrijfsfietsen. Zo kunnen wij iedereen passend vervoer aanbieden.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor georganiseerd vervoer of een bedrijfsfiets van Pollux? Neem contact op met één van onze vestigingen.

Heeft u ideeën of feedback m.b.t. vervoer van Pollux? Vul ons Online Feedbackformulier in of neem telefonisch contact op via +31 (0) 165 52 72 86.