Vakantiekrachten

Tijdens de (school) vakantieperiodes ontstaat er vaak een grote behoefte aan tijdelijke krachten ter vervanging van het vaste personeel. Daarnaast ontstaat er door de zomerdrukte een tijdelijke behoefte aan extra personeel. Samen met de opdrachtgever worden de behoeftes aan vakantiekrachten tijdig doorgenomen en zorgt Pollux voor de complete invulling.

Een vakantiekrachtenpool via Pollux garandeert u in de praktijk snelle levering, continuïteit, flexibiliteit en productiviteit. In de vakantieperiodes zijn er veel (internationale) studenten/scholieren beschikbaar. Snel ingewerkt, zeer breed inzetbaar, flexibel en tijdens de hele zomerperiode beschikbaar. Dat zijn de voordelen en het gemak van onze vakantiekrachten. Pollux beschikt over een grote database aan kandidaten, zodat u snel beschikt over voldoende (internationale) studenten en scholieren met het gewenste opleidingsniveau.

Kostenbesparend

Studenten/scholieren zijn gewend frequent nieuwe informatie en kennis op te nemen en deze in daden om te zetten. Dit laat zich in uw bedrijf vertalen in een korte inwerktijd en dus snel rendement. Een bijkomend voordeel is bovendien dat uw eigen medewerkers minder tijd hoeven te besteden aan het inwerkproces. Daarnaast spreken zij vaak meerdere talen en zijn zij gewend met automatiseringssystemen te werken.

Payrol

Ook kunt u tegen zeer scherpe payrolltarieven u eigen geworven vakantiekrachten via Pollux laten verlonen. Wij ontzorgen u volledig en betalen de vakantiekrachten op weekbasis conform alle wettelijke regelingen.

Meer weten over Vakantiekrachten via Pollux? Neem contact op met onze accountmanagers via onderstaand formulier of keer terug naar het overzicht ‘Zakelijke Diensten’.

Contact met onze accountmanagers