Poolmanagement

Pollux is gewend om met kort cyclische planningen en fluctuerende aanvraagpatronen te werken. Heeft u 1, 10 of 100 kandidaten nodig? Wij regelen het voor u! Onze geavanceerde planningssoftware combineert de beschikbaarheid van de kandidaten effectief met uw vraag. Via het klantenportaal is de status van uw aanvraag realtime inzichtelijk.

Het opzetten, beheren en inwerken van een pool vergt organisatie, coördinatie en een zeer gedegen en gestructureerd communicatietraject, evenals een goede kennis en binding met onze kandidaten. Door het werken met een pool (voor bepaalde functies zoals bijvoorbeeld lossers) beschikt u altijd over voldoende ingewerkte kandidaten, waardoor de continuïteit en productiviteit worden gewaarborgd.

Poolmanagement via Pollux garandeert u in de praktijk snelle levering, continuïteit, flexibiliteit en productiviteit. Pollux beschikt over een grote database aan kandidaten, zodat u snel beschikt over voldoende (ingewerkte) uitzendkrachten.

Onze kandidaten zijn inzetbaar voor uw basisplanning, maar ook bij calamiteiten, extra drukte en opvang van ziekte of vakantie van uw vaste medewerkers. Snelheid van leveren staat voorop. Dit betekent dat wij in staat zijn, zowel bij ad-hoc aanvragen als tijdens topdrukte, snel en adequaat uw gehele planning van flexibel personeel te voorzien.

Indien wij u beloven dat wij 100% leveren dan leveren wij ook 100%. Op ons kunt u rekenen!

Meer weten over Poolmanagement via Pollux? Neem contact op met onze accountmanagers via onderstaand formulier of keer terug naar het overzicht ‘Zakelijke Diensten’.
 

Contact met onze accountmanagers